Arkiv
Facebook

Login

Login

S5 Box Login

Login

NeilEckersley1OL-medaljør Neil Eckersley (50) fra England vil etter sommerferien flytte til Norge for å bli klubbtrener i Sandnes Judoklubb. Eckersley vil i tillegg fungere som regionstrener i Judoregion Vest og trener ved Wang Toppidrett i Stavanger. I Sandnes Judoklubb vil han fungere som  klubbtrener for ungdom, junior og senior, samt arbeide spesielt med klubbens talentutviklingsprogram og trenerutvikling.

Neil Eckersley er 6.dan og har deltatt som utøver i to olympiader. Første gang i Los Angeles lekene i 1984 hvor han som 19-åring vant bronsemedalje, og deretter i 1988 i Korea hvor han også var kaptein for det britiske laget. Neil har også en rekke plasseringer og medaljer fra VM og EM, både individuelt og for lag, samt andre store internasjonale stevner.

2005 ansatt i det britiske judoforbundet som leder og trener for det britiske juniorlandslaget som vant medaljer i Europacupen, EM og VM. Flere av utøverne fra dette laget har gjort det bra også som seniorer, blant annet europamester og verdensmester Craig Fallon, og Peter Cousins som ble europamester og sølvmedaljør i VM. Både Fallon og Cousins deltok i OL i 2008 for Storbritannia.

I tillegg til sin bakgrunn som eliteutøver og juniorlandslagstrener, har Eckersley bred erfaring og utdannelse som gir han kompetanse til å bidra med å utvikle toppidrettskulturen i klubben, samt etablere nødvendige strukturer som er nødvendig for utvikling og oppfølging av unge talenter i Sandnes Judoklubb. Han går fra stillingen som foreleser i coaching ved University of Cumbria i England.

Styret i Sandnes Judoklubb er meget fornøyd med å få engasjert en internasjonal trenerkapasitet, og mener det vil gi både klubben, utøverne og trenerne ny kompetanse, og et stort og positivt løft.

ANTIDOPINGPOLICY

1. Verdiprofil

I Sandnes Judoklubb står idrettens grunnverdier i fokus. Mot, Respekt, Ærlighet, Fellesskap er viktige verdier i judo og i vår verdiprofil som skal prege hele vår virksomhet, både i og utenfor treningslokalet. Vi som er medlem av Sandnes Judoklubb tar avstand fra all bruk av dopingmidler og arbeider i tråd med vår verdiprofil som rent idrettslag.

Les mer