Arkiv
Facebook

Login

Login

S5 Box Login

Login

Behov for dugnadpersonell 26-28/6

 

Hei alle foreldre med barn/ungdom i Sandnes Judoklubb

I forbindelse med arrangering av regionsamling i Sandnes Kampsportsenter fredag til søndag den 26-28/6 vil det være bevertning av deltakerne. Det vil derfor være bemannet kjøkken med matlaging fra fredag kveld til søndag lunch. Oppfordrer spesielt de foreldre med barn som deltar på samlingen til å bidra men også andre er hjertelig velkommen til å hjelpe til. Om du kan stå 1/2 dag, en hel dag eller en morgen/kveld spiller ingen rolle. Alle bidrag mottas med stor takknemlighet.

 

De som har anledning/ønsker å hjelpe til kan ringe Bente Hinna Johansen på telefon 92240955.

 

Vennlig hilsen

Kolbjørn Johansen

Sandnes Judoklubb

 

 

Dugnad 20 juni

Vårrengjøring i senteret

Hei alle foreldre med barn/ungdom i Sandnes Judoklubb

For å holde hallen vår ren, trivelig og helsevennlig gjennomfører vi en grundig utvask av hallen 2 ganger i året. Dette er selvfølgelig dugnadsbasert og alle lag som er i hallen deltar på dette.

Dette vil finne sted førstkommende lørdag fra 10:00 til 13:00.

Gi beskjed til leder Kolbjørn Johansen (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) om du har anledningtil å gi ditt lille bidrag og avsette 2-3 timer på lørdag den 20. Juni.

Vi har selvfølgelig ikke så mye vaskeutstyr tilgjengelig så det vil være fint om du kan ta med en klut og kost/nal for vask av vindu/speil, bøtte, etc.

Vi skal sørge for at kaffen er klar!

VELKOMMEN :)

vaskemidler

 

 

Hilsen oss i styret av Sandnes Judoklubb.

ANTIDOPINGPOLICY

1. Verdiprofil

I Sandnes Judoklubb står idrettens grunnverdier i fokus. Mot, Respekt, Ærlighet, Fellesskap er viktige verdier i judo og i vår verdiprofil som skal prege hele vår virksomhet, både i og utenfor treningslokalet. Vi som er medlem av Sandnes Judoklubb tar avstand fra all bruk av dopingmidler og arbeider i tråd med vår verdiprofil som rent idrettslag.

Les mer