HJEM
Facebook

Login

Login

SANDNES JUDOKLUBB

MOT    ÆRLIGHET    FELLESSKAP    RESPEKT

S5 Box Login

Login

GRADERING:

Førstkommende torsdag er gradering for inviterte. Denne starter 1700 og holder på til det er slutt.

Denne foregår slik at det er en felles lineup for barn alle aldre og voksne som graderer seg. Deretter blir det litt oppvarming før vi fortsetter med selve graderingen. Graderings delen vil bli oppdelt i grupper som passer det de skal gradere seg opp til.

Videre så begynner vi med alt som skal være til en gul gradering. Når disse er ferdige går alle som skal opp til 1, 2 striper samt helt gult og setter seg og ser på og vi fortsettter slik med oranjse, grønn blått og til brunt

De som er ferdige må ikke gå før alle er gradert. Da blir den felles lineup på slutten og hver enkelt mottar en ny grad dersom de har klart graderingen(Dette er selvsagt ikke noe problem for de som skal opp til gult/oransje) Kun til de som graderer seg til grønn eller høyere.

JULEFERIE:

Knøttene: Har tatt juleferie frem til Tirsdag 8.1.19

Nybegynner: Har avsluttet sin siste dag i 2018(kun gradering igjen) og vi sees igjen Torsdag 10.1.18. Vel og merke noen av nybegynnerene(8 år og eldre, får tilbud om å øke til 2 treningsøkter per uke(tirsdag og torsdag))

Ungdom: Har kun dagens trening igjen før det blir juleferie frem til Mandag 7.1.19. Noen herfra har gradering i morgen i tilegg.

Senior: Har kun dagens trening igjen i dag som er ordinær. Men skulle noen ønske og trene på dette tidspunktet så er det bare å komme, men da kan det bli mer egentrening uten en person ansvarlig for faglig innhold i øktene! Seniørene starter opp igjen  7.1.19

Følg med på SPond. Treningene blir lagt ut der når det er oppstart

 

EJU Training camp

Kime no kata full movie

Vi er Sandnes Judo

Ne-Waza

Aktivitets Kalender

info :
Published menu link to the component iCagenda not found!
February 2020
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Våre sponsorer

ANTIDOPINGPOLICY

1. Verdiprofil

I Sandnes Judoklubb står idrettens grunnverdier i fokus. Mot, Respekt, Ærlighet, Fellesskap er viktige verdier i judo og i vår verdiprofil som skal prege hele vår virksomhet, både i og utenfor treningslokalet. Vi som er medlem av Sandnes Judoklubb tar avstand fra all bruk av dopingmidler og arbeider i tråd med vår verdiprofil som rent idrettslag.

Les mer