TOPPIDRETT
Facebook

Login

Login

S5 Box Login

Login

Toppidrett

Sandnes Judoklubb har gjennom de siste årene satset hardt på å bygge opp et konkurransemiljø i klubben, og da spesielt for ungdom og junior. Dette har gitt gode resultater og klubben har nå to landslagsutøvere på juniorslaget. Åtte av konkurranseutøverne i klubben er eller har vært elever ved Norges Toppidrettsgymnas i Bærum eller Wang Toppidrett i Stavanger.

Klubbens konkurranseutøvere følger junior - og seniortreningene mandag og onsdag, og har i tillegg ekstratrening i etterkant av disse. Utøverne har også treninger på tirsdager, og trener BJJ lørdager.

Årlig setter klubbens årsmøte av et betydelig budsjett til reisestøtte for deltagelse på stevner og samlinger nasjonalt og internasjonalt. Sandnes Judoklubb arbeider etter talentutviklingsprogrammet til Judoregion Vest, og har engasjert regionstrener Neil Eckersley som ansvarlig for klubbens talentutvikling - og toppidrettssatsning. Neil er også trener ved Wang Toppidrett i Stavanger, som er klubbens samarbeidspartner.

Ta kontakt med klubbens leder om du ønsker mer informasjon om toppidrett i Sandnes Judoklubb.


Neil Eckersley

 

Hovedtrener Toppidrett
Neil Eckersley (7.dan) er ansvarlig for klubbens toppidrettssatsning. Han er tidligere britisk juniorlandslagstrener og har bronse fra OL i 1984. Neil fungerer også som regionstrener i Judoregion Vest og trener ved Wang Toppidrett i Stavanger.

neil

 

 


  

Jessica Thiblin


Trener Toppidrett
Jessica Thiblin (3.dan) er tidligere norsk ungdomslandslagstrener og svensk landslagsutøver. Jessica godkjent EJU Level 3 coach og har gjennomført topptrenerstudiet ved Norges Idrettshøyskole.


Jonathan Doran


Trener Toppidrett
Jonathan Doran (4.dan) har sin trenerutdannelse fra Japan hvor han trente, konkurrerte og instruerte i syv år. Han har plassering fra det japanske universitetsmesterskapet som høyeste prestasjon. Jonathan har også instruert i syv år på Island før han kom til Sandnes JK.


Anne Hermansen

 

Trener Talentutvikling

Anne Hermansen (1, Dan) har trener 2 utdannelse gjennom NJF, og er ansvarlig for trening og oppfølging av barn i klubben. Anne er tidligere landslagsutøver og norgesmester.

anne


Herman Hermansen


Herman Hermansen (1.dan) har vært på landslaget siden 2009 og er nå på juniorlandslaget. Herman har ti gull fra NM og kongepokal fra 2016, medaljer fra Nordisk Mesterskap i ungdom, junior og senior, samt et stort antall medaljer fra andre internasjonale stevner i. Herman har tidligere vært ved judolinjen ved NTG i Bærum. Herman er også assistenttrener for Judoregion Vest sitt rekruttlag.

herman

 


Sander Knutsen


Sander Knutsen (1.dan) er junior landslagsutøver og vant i 2013 Norgescupen i U18. Han har syv gull fra norgescupstevner og gull for Sandnes JK i Lag-NM. Sander er elev ved Wang Toppidrett i Stavanger.

sander

 


Vegard Hinna Johansen


Vegard Hinna Johansen (1. dan) har en rekke medaljer fra Norgescupen og gull fra Lag-NM i 2012. Vegard er elev ved Wang Toppidrett i Stavanger.

vegard


Eilen Malmin


Eilen Malmin (2.kyu) har flere medaljer fra NM og Norgescupen. Eilen er elev ved Wang Toppidrett i Stavanger.


Simon Krogedal


Simon Krogedal (1.kyu) har flere medaljer fra Norgescupen. Simon er elev ved Wang Toppidrett i Stavanger.

simon

ANTIDOPINGPOLICY

1. Verdiprofil

I Sandnes Judoklubb står idrettens grunnverdier i fokus. Mot, Respekt, Ærlighet, Fellesskap er viktige verdier i judo og i vår verdiprofil som skal prege hele vår virksomhet, både i og utenfor treningslokalet. Vi som er medlem av Sandnes Judoklubb tar avstand fra all bruk av dopingmidler og arbeider i tråd med vår verdiprofil som rent idrettslag.

Les mer