HJEM
Facebook

Login

Login

SANDNES JUDOKLUBB

MOT    ÆRLIGHET    FELLESSKAP    RESPEKT

S5 Box Login

Login

 
Vi har slitt med å få sendt ut faktura siste året da det obligatoriske systemet fra forbundet ikke virket tilstrekkelig slik at mange av dere ikke har fått faktura tidligere i år eller fått beskjed om faktura via mail. Vi har nå etter denne erfaringen gått over til et annet faktureringssystem som gir oss bedre oversikt.
 
Det blir nå sendt ut faktura på hhv kontingent (for 2018) og treningsavgift (for høsten 2018). 
  1. Noen av dere har allerede betalt kontingent for 2018 og dere kan se vekk fra denne men send melding til Per Morten via Spond ( (fornavn, etternavn, fødselsdato, parti/støttemedlem)  at dere allerede har betalt kontingent.
  2. For de som ikke har betalt treningsavgift for våren 2018 vennligst gi beskjed til Per Morten om dette (fornavn, etternavn, fødselsdato, parti) så vil han sette det opp.
  3. For de som ikke mottar faktura disse dagene sender dere melding til Per Morten via Spond om hvem det gjelder for (fornavn, etternavn, fødselsdato, parti) så vil han passe på at dere får betalt:-).
 
Vi regner med noen små innkjøringsproblemer med dette men håper på forståelse og tålmodighet. Det er ingen regnskapsfolk som gjør dette for oss men en av dere og vi/han gjør så godt han kan!

EJU Training camp

Kime no kata full movie

Vi er Sandnes Judo

Ne-Waza

Aktivitets Kalender

info :
Published menu link to the component iCagenda not found!
December 2020
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Våre sponsorer

ANTIDOPINGPOLICY

1. Verdiprofil

I Sandnes Judoklubb står idrettens grunnverdier i fokus. Mot, Respekt, Ærlighet, Fellesskap er viktige verdier i judo og i vår verdiprofil som skal prege hele vår virksomhet, både i og utenfor treningslokalet. Vi som er medlem av Sandnes Judoklubb tar avstand fra all bruk av dopingmidler og arbeider i tråd med vår verdiprofil som rent idrettslag.

Les mer